Tröttmorgon

Barnen har svårt att somna i tid på kvällarna nu när det är så ljust. Och klockan ringer ju samma tid som vanligt på morgonen för upp till skolan måste vi även om det varit svårt att somna.

De ljusa kvällarna är underbara och ger massvis med energi och livskraft men visst förstår mamman barnen. Det är svårt att somna när det är så ljust och härligt. Då vill vi vara vakna och helst utomhus.

Vi ser fram emot sommarlovet, som närmar sig nu. Härligt.

Idag är skolflickorna trötta och kurar under varsin filt i soffan medan mamman serverar frukost.

Önskar er en fin fredag.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar på ”Tröttmorgon”

  1. Visst är det härligt att pyssla om barnen.Vissa skulle kalla det att curla men jag tycker det är min plikt som mamma.Man får igen det senare.Gunilla.

    1. Hej Gunilla
      Ja, det är underbart att vara tillsammans med och pyssla om barnen. Att få vara nära och hjälpa, knyta an på ett tryggt sätt så att barnen känner sig sedda i allt de gör. Sedda och älskade precis så som de är. Känner en stor tacksamhet över att få vara den mamma jag är.
      Tror precis som du att man får igen det.

      Önskar dig en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.