Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

3 svar till “Intressant bok”

    1. Hej Evelina

      Jonas Himmelstrand har flyttat sitt företag till Åland. Du kan beställa boken på hemsidan THE HAPPY COMPANY, tryck på länken ”Att följa sitt hjärta – i jantelagens Sverige” där kommer du till ett beställningsformulär.
      Har läst några sidor och känner att det är en mycket bra och oerhört viktig bok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.