Gardiner, gardiner och så lite skridskor.

Idag har ena dottern varit med kompis och kompisens farmor på allmänhetens åkning i den lokala ishallen. Dottern var alldeles rödkindad, hungrig och glad när hon kom hem. Då fick hon sig serverat varm choklad, smörgås och banan.

Själv har jag tvättat och hängtorkat gardintyget och precis klippt till tyget till gardinkappan. Så strax dags för kantsömnad. Roligt!

Önskar er en trevlig måndag.

Etiketter: dotter, farmor, gardin, hängtorka, ishall, köksgardin, kompis, skridskor, sy, tvätta

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.