Ogjort ärende, men bra ändå!

Julen skall ut nu i helgen är det tänkt. Då vill jag inte sätta upp samma gamla köksgardiner utan önskar oss något nytt och fräscht. Något roligt, kanske blommigt kombinerat med någonting annat skojigt, lite lekfullt, sådär så man blir extra pigg varje gång man kommer in i köket, vilket är ofta.

Vi gjorde en familjeutflykt till tygeldoradot Stoff och Stil. Letade och letade och letade bland alla tyger men hittade inget som motsvarade bilden inne i huvudet. Vi fortsatte till ett av Sveriges riktigt stora varuhus, där det säljs massvis med möbler i platta paket, men inte hittade vi något tyg där heller. Det blev till att åka hem istället.

Men, i bilköerna på väg hem kom vi tillsammans på en bättre gardinidé som vi skall försöka förverkliga. Idén är byggd på ett förkläde jag tidigare sytt av jättefina tyger från Panduro. Så får det bli. Spännande!

Etiketter: ärende, bra, familjeutflykt, förkläde, gardin, kök, köksgardiner, lekfullt, ogjort, panduro, stoff och stil, tyger

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Ett svar till “Ogjort ärende, men bra ändå!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.