Värme och ljus

Igår kväll var jag annorstädes när det var dags för nattning av de fina döttrarna.

De stora flickorna är vana vid att ha sin mamma sittandes i rummet en liten stund varje kväll. Igår blev det tomt. Men uppfinningsrik som han är mannen kramade han de stora lite extra och tände sedan ett värmeljus i en fin lykta på deras fönsterbräda. Som mysbelys för dem.

När han sedan berättade detta för mig kom vi på att tanken var så fin. Mammans närvaro blev för en stund ersatt av ett värmeljus. Fånigt kanske men att likställas med något som sprider värme och ljus runtomkring sig känns riktigt bra. Skön känsla att bära på.

Etiketter: ersatt, flickor, fönsterbräda, känsla, ljus, mamma, nattning, värme, värmeljus

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.