Tack

Är innerligt glad och tacksam för min underbare man och mina fina barn.

Vi skrattar, gråter, bråkar, skriker och stojar. Vi är inte alltid i harmoni med varandra eller tillvaron men alltid lyckliga över att få leva tillsammans och vet att vi älskar varandra för de personer vi är.

Det är jag tacksam för.

Etiketter: barn, familj, glad, man, tacksam, tillsammans, veckans tack

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar till “Tack”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.