Läsvärt länktips

Läs detta inlägg som är ett länktips från Ekonördarna på Lyckobacken. Kanske förstår ni då hur vi tänker om det samhälle vi ser runtomkring oss.

Vi har valt att göra på ett annat sätt, vilket inte alltid är lätt. Viljan till mer kommer ibland smygande på en och då får man välja sin väg igen.

Tillsammans och långsamhetsvalet är bra för oss och vi önskar att det fanns större plats i samhället för människor som väljer att leva som vi gör.

Tack till Ekonördarna för länken och tack till Anna som valt att skriva som hon gör.

Trevlig helg till er alla!

Etiketter: eko, ekonördarna på lyckobacken, långsamhet, länk, livsval, samhälle, tillsammans

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar till “Läsvärt länktips”

 1. Intressant och bra inlägg! Visst är det härligt att leva långsamt. Tid att vara tillsammans och bara vara är något jag vill ge mina barn. Fin blogg!

  1. Hej Cecilia
   Välkommen hit till sidan och tack din kommentar.

   Ja, det känns oerhört viktigt i en stressad och splittrad tid som denna att välja långsamhet och gemenskap. Det är inte alltid ett lätt val men väl värt att göra!
   Önskar er all lycka till med att bara vara – ett fantastiskt värdefullt val!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.