Kärlek

Vi njuter mycket varje dag. Av lycka att få leva tillsammans. Av att ha funnit varandra och att vi lever ett liv i ömsesidig och djup kärlek. Mannen och jag.

Ibland blixtrar det till lite extra i kärleken. På vår bröllopsdag i år låg på nattduksbordet när jag vaknade ett litet paket. Och det var till mig. Dotter nummer fyra är född på vår bröllopsdag så därför brukar paket vara adresserade till henne. Mannen och frun brukar mysa lite extra med något gott på kvällen för att fira denna stora dag. Det är en mysig tradition.

Jag är ganska dålig på att köpa saker till mig själv, smycken och sådant eftersom fokus helt är på den gemensamma ansträngningen. Ekonomin i vardagen och att få det att fungera. Ett högst medvetet och bra val.

De pärlörhängen som jag köpte till vårt bröllop för tolv år sedan har blivit illa åtgångna då jag burit dem nästan varje dag sedan dess. Tänkte att de skulle lämnas in för lagning, men där i paketet ligger ett par nya ännu finare. Till mig på vår dag. Lycka! Det är gott att känna sådan kärlek.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar på ”Kärlek”

  1. Min äldsta syster (hon är 17 år) är född på mina föräldrars bröllopsdag, exakt ett år efter de gifte sig. Roligt sammanträffande!

    1. Det är alldeles fantastiskt att få den allra finaste gåvan på sin bröllopsdag. Så roligt för dina föräldrar att de också fick det, och på sin första bröllopsdag också, så härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.