Fotograferingsäventyr

Mannen och största dottern har varit ute på eget äventyr, när han fick hedersuppdraget att fotografera en bekants bröllop. Bröllopet hölls i stad en bra bit härifrån. Det blev tidig start och sen hemkomst och några timmars bilkörning. Bara det en spännande upplevelse för vår äldsta.

Barnen har fått ärva pappas äldre digitala systemkamera så dottern får också använda en fin kamera med bra objektiv. Jag övertygad om att det ger extra självförtroende. Det blev fotograferande under hela dagen och dottern visade stort tålamod och var aktivt med hela tiden.

De hade ”mammabilen” så både mannen, dottern, bruden, brudgummen, tärna och bestman åkte i samma bil från hotellet via de olika platser där det fotograferades och till kyrkan. Det gav extra krydda åt dagen för dottern.

 Tänk att få vara med hela dagen vid ett bröllop! Är inte det en dröm bara det?

Fint foto från fotograferingen.

Efter vigseln passades det på att ta lite extra foton där även brudnäbbarna skulle vara med. Även om denna bild blev lite ljus på grund av någon teknisk inställning passade den utmärkt i svart/vitt.

Lite motljus letade sig in i objektivet i form av en regnbåge vilket skapade en vacker effekt. Brudnäbbens lycka av att få hålla brudbuketten är fint fångad.

Dagen efter var dottern mycket stolt och berättade ”jag tror att jag vill bli fotograf när jag blir stor”.

Etiketter: äventyr, barn, bilkörning, bröllop, bröllopsfotografering, digitalkamera, fotograf, fotografi, pappa, självförtroende

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

3 svar till “Fotograferingsäventyr”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.