Sömnadsprojekt

Sydde en enkel sommarkjol till lilla F, som är vår mittenflicka på 6 år. Hittade en bra bok på biblioteket, ”Sy till barnen” av G Kruse och K Wassdahl. Bokens framsida kanske inte ser så inbjudande ut men det är en riktigt bra bok med enkla mönster på praktiska och användbara kläder till barn i  storlekarna 110-152 cm. Klurade ut hur mönstren var uppbyggda i storlekarna och kom då på att det inte är särskilt svårt att omvandla även till de mindre barnen. Så nu skall försöka sy kjolar till de andra flickorna också. Roligt!

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.