Gryta och baguetter

Mamman lagar gryta på rester idag. Eller kanske mer drygar ut det som blev kvar av fredagens köttgryta gjord på tomatsåsbas.

Till grytan kom mamman på att det vore gott att servera en baguette smaksatt med några av grytans kryddor.

Det fick bli baguette efter mammans huvud kryddad med timjan, olivolja och basilika. Hoppas att det blir gott.

image

Just nu står bröden på jäsning medan ugnen blir varm.

Fortsatt fin söndag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.