Förkylningsmamman

Idag har döttrarna studiedag. Det är gott att lyssna till allt prat i huset och skönt att slippa köra skolrundorna hit och dit. 


Mamman är förkyld och väldigt trött. Allt går långsammare än långsammast. Men ändå blir saker gjorda och vi har både fått i oss frukost och morgonpromenerat med familjehunden. 


Mamman skall sätta sig på kökstrappan en stund för att njuta av finväder, trädgård och en kopp kaffe. Sedan skall jag försöka att ta tag i dagen.


Fin onsdag till er.

Etiketter: döttrar, finväder, förkyld, kaffe, kökstrappan, långsamt, mamman, studiedag, Trädgård, trött

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar till “Förkylningsmamman”

 1. Hej!
  Du skriver inte så ofta längre. Hoppas du har det bra och får tid för vila och återhämtning. Krya på dig.
  Mvh, Maria

  1. Hej Maria
   Tack för krya-hälsningen. Det känns mycket bättre idag.
   Det har blivit så att jag skriver inlägg mer sällan. Har nog tappat min röst och lite mitt sätt att skriva. Gått lite vilse helt enkelt. Men tankarna sorterar sig och säkerheten kommer nog åter i sinom tid. Nu går energin till att vara här och nu och det känns rätt och bra.
   Hjärtligt tack för dina ord.

   Önskar dig och dina en fin helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.