Brödbakardagen

  
Idag bakar mamman bröd. Det blir många olika bröd. 

Här arbetar hushållsassistenten degar med mammabröd, schweiziskt bondbröd och Anna Bergenströms fantastiska bröd som blir till frallor i färdig form.

Ett stenåldersbröd blir det också. Den degen är mer en smet och blandas med slev i bunke. Vi mäter upp frön och nötter av olika slag, blandar i honung, ägg och olja och gräddar länge i ugnen. Det blir ett mycket gott bröd att hålla sig mätt på länge.

Fin söndag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.